Suomen Audiovisuaalinen Yhdistys

Yhdistykselle valittiin uusi hallitus ajalle
1.6.2019 - 31.5.2021

Puheenjohtaja:
Aatos Suomilammi

Jäsenet:
Olavi Barck
Timo Karhulahti
Antti Nupponen
Jouko Leskinen
Suikki Jääskä
Jukka Mustonen

Varajäsenet:
Kirsi Ojala
Antto Kärkkäinen

Yhdistyksemme nimi on Suomen Audiovisuaalinen yhdistys ry.

Kansainväliseen ja internet viestintään on jo aiemmin sovittu lyhennys AV-Heritage-fi

Yhdistyksellämme on uusi sähköposti,  av.heritage.fi@gmail.com

Yhdistykselle on perustettu internet kotisivu yhdistysavain –palveluun, yhteydenpitoa varten.

Kotisivun julkisella puolella on yhdistyksen yleistä infoa. Yhdistyksen sisäisillä sivuilla jäsenrekisteri ja muita yhdistyksen luottamuksellisia tietoja. Sisäisille sivuille pääsevät kaikki yhdistyksen jäsenet omilla käyttäjätunnuksillaan.

Myös yhdistyksen hallitseman Facebook-keskusteluryhmän nimi ja osoite on yhdenmukaistettu https://www.facebook.com/groups/AV.Heritage.Fi/ (ennen AV Perinne).

Tähän suljettuun keskusteluryhmään kuuluu tällä hetkellä 412 jäsentä.

Tähän keskusteluryhmään voi kuka tahansa hakea jäsenyyttä ja jokainen ryhmän jäsen voi hyväksyä uuden jäsenen ja kuka tahansa jäsen voi julkaista ryhmässä dokumentteja ja tiedotteita.

Terveisin

Aatos Suomilammi                Jouko Leskinen

puheenjohtaja                       sihteeri

Haluamme nyt kehittää tämän AV-tekniikan perinnön pelastamiseksi kolme kivijalkaa.

1. Pelastamme AV-tekniikan kehitykseen liittyviä fyysisiä arvokkaita laitteita tuhoutumiselta.
  2. Keräämme laitteisiin ja niiden kehityksen liittyviä tarinoita, käyttäjien kokemuksia ja sattumuksia.
  3. Tallennamme alalla toimineiden ja edelleen toimivien persoonien ja yritysten historiaa ja taustoja.

Omat aarteet ja niiden tarinat. Jokaisella AV- ja Media-alalla toimineella on tapahtumia ja tarinoita jotka liittyvät näihin ”historiallisiin” AV-laitteisiin. Olemme huomannut että laitteita pystytään kyllä säilyttämään ja jopa restauroimaan toimiviksi. Laitteisiin liittyvät tarinat kuitenkin  katoavat sitä mukaa kun menetämme ne persoonat jotka niitä aikanaan käyttivät.